SPONZORI PRVOG SRPSKOG SENOLOŠKOG KONGRESA

Zahvaljujemo se na pomoći i sponzorstvu sledećim kompanijama :

 

SPONZOR PRVOG SRPSKOG SENOLOŠKOG KONGRESA

ROCHE SRBIJA – http://www.rochesrbija.rs/

Roche u Srbiji nastoji da globalno liderstvo opravda kroz efikasnost u procesu registracije najsavremenijih terapija i kontinuirani doprinos u unapređenju i razvoju zdravstvenog sistema, pronalaženjem najboljih dugoročnih rešenja kroz transfer znanja i iskustva. Obezbeđivanjem adekvatnih dijagnostičkih procedura i terapija u oblasti onkologije, virusologije, reumatologije i neurologije, Roche pacijentima u Srbiji omogućava pristup inovativnim, personalizovanim terapijskim opcijama. Kao član udruženja inovativnih proizvođača lekova INOVIA, Roche Srbija daje veoma značajan doprinos boljem razumevanju značaja ove industrije u cilju unapređenja kvaliteta lečenja pacijenata i opštih standarda lečenja.

 

SPONZOR PRVOG SRPSKOG SENOLOŠKOG KONGRESA

TIM CO. – http://timco.rs/

TIM JE PREDUZEĆE POSVEĆENO ZDRAVLJU ŽENA.

TIM je osnovan 1993. godine kao Servis medicinske opreme. Prvi ugovori o zastupanju proizvođača medicinske opreme su potpisani 2000-te godine sa tada nepoznatim američkim proizvođačem štampača za nuklearnu medicinu, firmom CODONICS. Iste godine su potpisani ugovori o zastupanju sa američkom firmom HOLOGIC tada već orijentisane ka zdravlju žena, i finskom firmom SOREDEX u to vreme uveliko dokazanom u stomatološkoj radiologiji. Od samog početka, uspešno instalirana, najmodernija oprema je omogućila da TIM usvoji moto: “Kvalitet dobija na duge staze.” Pred TIM-om su se postavljali razni zadaci, i TIM je uvek bio dovoljno veliki da ih uspešno obavi, i dovoljno mali da ih obavi bolje nego bilo ko drugi…

 

SPONZOR PRVOG SRPSKOG SENOLOŠKOG KONGRESA

MARK MEDICAL DOO. – http://www.mark-medical.com/

Mark Medical is a group active in marketing, promotion and distribution of excellent healthcare solutions with a focus on the territory of Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Macedonia, Montenegro and Kosovo. Mark Medical proudly delivers high quality medical devices, pharmaceutical goods and capital equipment in the following business lines: Interventional Cardiology and Radiology Imaging, Critical Care, Orthopedics, Arthroscopy and Cardiac surgery. As a leading distributor, Mark Medical offers a comprehensive array of services encompassing salesforce, education, customized solutions, customer service, warehousing and logistics, equipment servicing, quality management and regulatory.

 

 

SPONZOR PRVOG SRPSKOG SENOLOŠKOG KONGRESA

ANDRIVA DOO. – http://marena.rs/index.php/kategorije/grudnjaci

Dobrodošli u svet kompresione terapije Kompanija Marena, sa sedištem u Atlanti, SAD, postoji već više od dvadeset godina i uspešno sarađuje sa preko 70 zemalja širom sveta. Vrhunski kvalitet proizvoda, poštovanje i sluh za individualne potrebe svakog klijenta osnovna su načela ove kompanije. Predstavništvo koje je otvoreno u Srbiji ima za cilj da ove vrhunske proizvode učini dostupnim i ljudima u našoj zemlji i okolini.

 

SPONZOR PRVOG SRPSKOG SENOLOŠKOG KONGRESA

BIOTECHNOLOGY AND GENETICS D.O.O.- https://www.genetskitestovi.com/index-rs.php

BioTechnology and Genetics je ekskluzivni partner svetski poznate američke kompanije Veritas Genetics, specijalizovane za pružanje genetskih analiza, korišćenjem najnaprednije tehnologije sekvencioniranja i otkrića u medicini, pod vođstvom naučnika sa Harvarda. Cilj je pomoći ljudima da bolje razumeju sopstveno zdravlje, zdravlje njihove dece, beba i trudnica. Informacijama o određenim rizicima za razvoj bolesti, stvaraju se preduslovi za veoma rano dijagnostifikovanje bolesti, što daje mogućnost pravovremenog donošenja odluke u vezi zdravlja. Sa Veritas Genetics testovima unapređujete sopstveni život, jer Vaši geni ne moraju biti Vaša sudbina.

 

SPONZOR PRVOG SRPSKOG SENOLOŠKOG KONGRESA

PRO MEDIAhttp://www.promedia.rs/onama.php

ProMedia se bavi prodajom laboratorijske opreme, reagenasa, hemikalija, materijala za kontrolu sterilizacije  i potrošnog laboratorijskog materijala za mikrobiološke, biohemijske, citogenetske i PCR laboratorije, kao i laboratorije za kontrolu kvaliteta vode, hrane, lekova i ostale industrijske laboratorije.